Stil met mooie plaatjes

Normaal zou ik zeggen dat ik nogal een denker ben. Een dromer ook. Volgens sommige personen niet altijd even realistisch, maar daar denk ik dan weer anders over. Maar soms zijn er van die dagen, dan is het heel stil in mijn hoofd.

Niet omdat de dag stilstaat. Oh nee. Want de dag is gevuld met knutselwerken en nóg meer koekjes (leb kuchen dit keer) voor school (weer voor die vermaledijde Duitse les, blijkbaar brengen schoorsteenvegers geluk in Duitsland. Dat is dan wel weer leuk. Iets nieuws geleerd). Met een bezoekje aan de orthodontist (dat wordt een compleet metalen kunstwerk in de mond van mijn oudste. Hemel). Met administratieve en praktische taken. Het is best een nuttige dag.

Het is alleen, zoals ik al zei, stil in mijn hoofd. Ik denk niet zoveel. Droom niet zoveel. Ben er gewoon. Zie wel mooie plaatjes om me heen. Dat dan wel.

Want er zijn altijd mooie plaatjes in het leven. Dat is toch wel een geruststellend iets, vind je ook niet?

Geef een reactie